~sahabat sejati~

lalalala..
ni post baru...
sulah lama tarak post la....
aku sakit ati nih...
nape la manusia ni xblh nk berbudi bahasa dalam hidup?
knp kena cakap kasar2??
kenapa kena rude??
aku xdek jawapan larh...
kne tanya mereka....
xpe,aku xkesah pon....
ramai agi sayang aku...
hik2!! =)
btol x kawan2??
rara ni perangai mmg childish sket tapi thinking dia x...
so if ada manusia yg cakap camtu means he/she xknl rara lg lah..
time susah bsama...dah senang apa lagik korang tgu....
tinggalkan je lah aku...
hahahhha....
emelia,u are the best!! love ya!!
muaaah muaaahhh muaahhh!!!!!!
at least my other fren xpnah hina i......
xpe lah....Allah knows better...
~salam.

3 comments:



misz A.C.C.A said...

hei rara... kelihatan nye di sini hati kamu nggak sihat ya... ermmmm alahai hati, tolong laa jngn sakit di bulan Ramadhan ni (amiin..)

NOOR MUNIRAH said...
This comment has been removed by the author.
NOOR MUNIRAH said...

memang sakit!!!!
Allah..kuatkan aku!

Post a Comment